The پمپ آب Diaries

بوستر پمپ با محرک الکتریکی: این نوع بوستر پمپ از یک یا چند موتور الکتریکی برای راه‌اندازی پمپ‌ها استفاده می‌کند.

این نوع از بوستر پمپ ها که جزو دسته ساده ترین نوع می باشند از طریق یک فشارسنج یا پرشر، میزان فشار را کنترل و مدیریت می کنند، به محض اینکه پرشر افت فشار را احساس کند با ارسال سیگنال، پمپ روشن شده و شروع به کار می کند و این افت فشار در سیستم را تامین می کند، همچنین به محظ اینکه این افت فشار جبران و به آن فشار تعیین شده برای پرشر رسید، دستور خاموش شدن پمپ توسط فشارسنج یا همان پرشر داده شده و پمپ ها خاموش می شوند.

لرزه گیر مهار دار در ورودی و خروجی هر یک از پمپ‌ها جهت جلوگیری از انتقال لرزش ناشی از کار هر یک از آنها به سایر پمپ‌ها و شبکه لوله‌کشی باید نصب شود.

در چنین مواقعی جهت جلوگیری از انتقال حتی کمترین لرزش پمپ‌ها توصیه می‌شود در محل اتصال کلکتورهای مکش و رانش بوستر پمپ به شبکه لوله‌کشی از لرزه‌گیر استفاده شود.

جوکی پمپ ها معمولا در کنار پمپ های اصلی در سیستم آتش نشانی به کار گرفته می شوند و استفاده از آنها به جبران افت فشار ناشی از نشتی آب در سیستم های لوله کشی کمک می کند.

به منظور تامین آب مورد نیاز اسپرینکلرها و جعبه‌های آتش نشانی می‌بایست مخازنی با حجم مناسب در کنار بوستر پمپ آتش نشانی طراحی و نصب گردد. دلیل استفاده از مخازن آب آن است که با توجه به حجم بالای آب مورد نیاز برای سیستم اطفای حریق، به طور معمول سیستم‌های معمول آبرسانی به این اماکن قابلیت تامین آب به اندازه کافی را ندارند، بنابراین می‌بایست مخازن آب با حجم کافی تعبیه گردد.

بوستر پمپ با محرک دیزلی: این نوع بوستر پمپ از یک یا چند موتور دیزلی برای راه‌اندازی پمپ‌ها استفاده می‌کند.

 این دستگاه از حداقل دو پمپ یا بیشتر تشکیل شده است و وظیفه آن تنظیم و کنترل فشار آب در سیستم‌های اطفاء حریق است.

در یک بوستر پمپ دور متغیر الکتروپمپ ها دارای سرعت گردش متغیر هستند. با برنامه نویسی دستگاه اینورتر میتوان با توجه به شرایط، آن را برای فشار و آبدهی متفاوت تنظیم کرد. از مزایای این پمپ ها کاهش ضربه کله قوچی، کاهش استهلاک و کاهش صدای ناشی ازروشن و خاموش شدن پمپ و کاهش هزینه های نگه داری از سیستم تغذیه آب است. 

سیستم‌های اطفای حریق آبی مانند اسپرینکلرها می‌توانند آتش را در مراحل اولیه خاموش کنند و از گسترش آن جلوگیری کنند. در نتیجه، خسارات ناشی از آتش‌سوزی کاهش می‌یابد.

این بوستر پمپ ها از بخش های مختلفی تشکیل شده اند که اصلی ترین اجزا و قطعات آنها به شرح زیر هستند:

پمپ‌های شناور برای عملکرد بهتر در محیط‌های مرطوب، از جمله کارخانه‌های فرآوری مواد غذایی و لبنیات و همچنین سایر مناطق با رطوبت بالا طراحی‌ می شوند.

پمپ های آتش نشانی افقی، عمودی، پمپ‌های اِند ساکشن، here بوستر تقویت کننده دور ثابت و متغیر از جمله انواع بوسترهایی است که در این زمینه تولید شده اند.

بوستر پمپ های آتش نشانی از نقطه نظر دقت در ثابت نگهداشتن فشار خروجی، به بوستر پمپ آتش نشانی دور ثابت و بوستر پمپ آتش نشانی دور متغير طبقه بندي مي شوند اگرچه بوستر پمپ های آتش نشانی معمولا بصورت دور ثابت ساخته می شوند.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “The پمپ آب Diaries”

Leave a Reply

Gravatar